Smuk Rudolph Care, Lip Balm Kit made by me 5009/1180

  • Model: 5009/1180
  • 792 Antal på lager

DKK382  DKK300
Spar: 22% off

Qty:
Imagenes (clic sobre la imagen):
Smuk Rudolph Care, Lip Balm Kit made by me 5009/1180

Product Description:

Lav din egen økologiske læbepromade med dette skønne kit fra Rudolph Care. Lip Balm Kit made by me, er skabt af Andrea og hendes datter Isolde til børn og kreative sjæle, og er det første af sin slags, der er baseret på særligt udvalgte produkter fri for skadelige kemi. Et super lækkert sæt der er Svanemærket og økologisk certificeret.

Sættet indeholder Sheasmør der gør læberne bløde som smør, og plejer og fugter tørre og sprukne læber. Økologisk bivoks giver din læbepromade en fast konsistens og en mild duft af honning. Naturligt mineralsk farvestof, er sammensat af rødt jernoxid og Mica. Jernoxcid er produceret ud fra naturlige mineraler og er det der gør at din læbepromade kan få en fin rosa farve. Mica er et naturligt mineral som får læbepromaden til at skinne og glimte.

Selve fremstillingsprocessen kræver kun en pande, lidt olie og honning. I æsken finder du en guide til fremstilling samt 4 små krukker, klistermærker og gaveposer, så du har mulighed for at pynte og forære 3 læbepromader væk til dine venner - og selv beholde en. Holdbarhed 6 mdr. 

Blød luksus til dine læber - der er specielt velegnet til om vinteren. En super gaveidé til de lidt større piger. 


SPECIFIKATIONER >>

Alder: Fra 6 år
Mål: Æsken: 22 x 17 cm
Materiale: Økologisk sheasmør, bivoks og mineralsk farvestof
Mærkning:

Smuk Rudolph Care, Lip Balm Kit made by me 5009/1180